دستور اشپزی و کباب قرقاول
مواد مورد نیاز : طرز تهیه ی کباب قرقاول
گوشت قرقاول ۱۲۰۰ گرم | آب لیموترش ۲.۵ فنجان | پیاز خام خلال شده ۳ عدد | روغن زیتون ۰.۵ فنجان | کرفس خرد شده قدری | جعفری شاخه ای قدری | فلفل قدری نمک قدری
طرز تهیه :
قرقاول یکی از پرندگانی است که دارای پرهای بسیار زیبا و گوشت بسیار لذیذ است و بهترین خوراک آن بطریق کباب است ، معمولا گوشت قرقاول نر تردتر و بهتر ست ، ضمنا این پرنده کمیاب است و تهیه آن به آسانی مقدور نیست در هر حال ما طریقه کباب کردن آنرا ذیلا شرح میدهیم . پرهای قرقاول را بدقت میگیریم و پرهای ریز باقیمانده را بدقت می سوزانیم ، بعد آنرا بدقت می شوئیم و خشک می کنیم و گوشت آنرا مثل کباب جوجه قطعه قطعه می نمائیم و در آب لیمو و روغن زیتون میخوابانیم ، بعد قطعات آنرا بطوریکه سینه ها و رانها جدا باشند به سیخ می کشیم ابتدا رانها را روی آتش کمی برشته میکنیم ، بعد سینه ها را روی آتش میگذاریم و با حرارت ملایم آنها را برشته می سازیم و سیخ خا را مرتب پشت و رو می کنیم و از سس روغن زیتون و آب لیمو مرتبا روی قطعات قرقاول میدهیم تا هردو طرف آنها خوب کباب شود ، بدون اینکه مغز آن خشک گردد .
خواص گوشت قرقاول ...پرورشی امریکایی
کباب ,قرقاول ,، ,گوشت ,آنرا ,زیتون ,گوشت تازه ,، بعد ,است و ,کنیم و ,بدقت می ,تازه قرقاول امریکایی
درباره این سایت